Eendjesrace

De Lions badeendjesrace wordt ook dit jaar op Koningsdag 27 april gehouden. Er worden duizenden badeendjes met rugnummers te water gelaten in de Kromme Rijn. De nummers op de eendjes zijn gekoppeld aan de nummers op de loten. De eerste eendjes die aankomen, winnen prijzen. Er zijn meer dan 50 mooie prijzen te winnen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door de lokale middenstand en horeca uit onze gemeente.

De verkoop start per 27 maart. Loten zijn vanaf dat moment tot de eendjesrace op Koningsdag 14.00 uur aan te schaffen. De aankoop en betaling van de loten gebeurt digitaal. Ga naar de site: www.levefanum.lions.nl/eendjesrace of scan de QR code hieronder. Nadat is afgerekend, ontvangt u de lotnummers in uw mail ( let op! Soms komen deze mails in uw spambox). De prijs van een lot is 2,50 euro en vanaf 5 loten of meer 2,00 euro per stuk. Bij de bestelling kunt u eventueel kiezen welke deelnemende vereniging u met deze aankoop mede wilt ondersteunen. Op de site kunt u zien welke prijzen zijn te winnen. Winnaars van de prijzen worden per mail geïnformeerd welke prijs is gewonnen en de prijzen zijn af te halen bij de winkel voor herenschoenen en lederwaren Ter Steeg in het centrum van Wijk bij Duurstede.