Eendjes Race Wijk bij Duurstede

EENDJESRACE 25 SEPTEMBER 2021 om 14.00 UUR VANAF BRUG WALPLANTSOEN

Lions Levefanum organiseert dit jaar haar jaarlijkse eendjesrace voor het goede doel. Gene van den Berg, commissievoorzitter van Lions Levefanum, geeft aan dat we ernaar streven om dit jaar wederom 5000 eendjes te water te laten op de Kromme Rijn. De race vindt plaats tijdens de LEKKODAGEN op 25 september 2021 en onder toeziend financieel oog van Penningmeester Jan Oechies. Start van de race is exact 14.00u bij de brug bij het Walplantsoen. De start, waarbij het startschot door onze burgemeester wordt gegeven, is altijd een fascinerend gezicht. De finish is bij de brug op Nieuweweg waarbij de raceduur afhankelijk is van de stroming. De SeaLions (zeeverkenners) zullen de eendjesrace weer begeleiden en zich ervan verzekeren dat alle eendjes weer op het droge komen. Van de opbrengst organiseert Lions Levefanum, wederom voor ouderen uit onze gemeente, een gezellige middag met samenzang en WINTERDINER. Deze activiteit die in januari wordt gehouden brengt zoveel enthousiasme teweeg bij deelnemers dat deze nu jaarlijks wordt herhaald.

De loterij

Op de eendjes staan nummers die corresponderen met de verkochte loten. De eerste eendjes die over de finish komen winnen mooie prijzen, deze worden geschonken door de middenstand, horeca en bedrijven uit de gemeente Wijk bij Duurstede met als HOOFDPRIJS een:

FIETS van FietsDomein of een HALF JAARABONNEMENT van Sportschool Daily Fit.

Dit jaar zullen wij op veler verzoek ook digitale verkoop mogelijk maken!

Wilt u ook uw karnavalsvereniging steunen?

Koop u loten via : Eendjesrace (lions.nl) en selecteer bij vereniging Kv de Kaieschaiters.

Helpt u ons ook mee?