Virtueel Kaieschaiters Karnavalsweekend hoe werkt het?

Zoals jullie op onze site hebben kunnen lezen zal het dit jaar anders dan anders zijn.

Helaas kan u niet naar onze leutbunker komen om een mooi feestje te vieren. Toch willen wij dit niet zonder een feestje voorbij laten gaan daarom brengen de Kaieschaiters dit jaar de sfeer van de leutbunker bij jullie in huis!

Onderstaand vind u het virtuele programma voor het karnavalsweekend van 2021. Op de datum en tijd in ons programma zal er een video online gezet worden. Deze zal zowel op de Facebookpagina als op de website te openen zijn. op de website vindt u deze linkjes onder het kopje Virtueel karnaval bovenin de balk.

Via de videolinks kunt u genieten van ons programma! Heeft u even geen tijd om te kijken dan is dit geen probleem! U kunt het later nog is terug kijken of op een later moment inschakelen.

Wij hopen dat u ondanks alle maatregelen toch zult genieten van dit geïmproviseerde Karnavalsweekend.

Geniet, maak er een feest van in de huiselijke sfeer en blijf bovenal gezond!