Prins Rick den Eerste

Zaterdag 11 november 2017 hebben de Kaieschaiters in een vol muziektheater Prins Wesley den Eerste uit zijn functie ontheven en Prins Rick den Eerste gekozen als nieuwe Prins der Kaieschaiters.

Na vele jaren zijn de Kaieschaiters weer terug in de binnenstad en dat wordt zeer gewaardeerd gezien de opkomst in Calypso Theater waar vanaf het begin van de avond de stemming er direct goed in zat. Om 22.44 uur werden Prins Wesley den Eerste en zijn Adjudant Rick door de raad van 11 officieel uit hun functie ontheven waarna het hele gevolg zich terugtrok om vervolgend om 23.11 uur de nieuwe prins bekend te maken. De proclamatie, voorgelezen door onze Vorst Dick, maakte gezien de reactie uit het publiek al een hoop duidelijk. Onder luid applaus werd bekend gemaakt dat het komend karnaval Prins Rick den Eerste de “aanvoerder” van de Kaieschaiters is. De functie van Adjudant zal bekleed worden door Maikel Dijkstra en zo kon de feestavond van start gaan met een knallend optreden van de Lawineboys en dj Bryan.

 

Leut van hartje Waik tot aan de Daik!

“Het karnaval is weer terug waar het hoort, in de binnenstad van Waik!” was een veelgehoorde uitspraak tijdens het bal. Daarvoor bedanken wij zeker Ton van Ginkel die ons vanaf de eerste gesprekken het gevoel gaf welkom te zijn. Wat schitterende locatie met een dito gastheer, wij zijn trots dat het muziektheater van Ginkel onze residentie is. 2 vooravonden in de binnenstad en dan als klap op de vuurpijl het feestweekend aan de dijk. Een passender moto voor dit jaar hadden wij niet kunnen verzinnen: Leut van hartje Waik tot aan de Daik!

Tot slot nog een 3 werf alaaf aan alle karnavalsvierders die aanwezig waren, zonder jullie is er geen karnaval.

Het is nog even wachten maar zet het alvast in je agenda: 27 januari 2018 Boerenbal in het muziektheater. Op vrijdag 9 februari begint het grote Karnavalsweekend, een heel weekend lang feesten in de Leutbunker en natuurlijk op zaterdag 10 februari de grootse Waikse Optog.