Prins Wesley den Eerste

Zaterdag 12 november 2106 hebben De Kaieschaiters Prins Ton den Derde uit zijn functie ontheven en Prins Wesley den Eerste gekozen als nieuwe Prins der Kaieschaiters. In het seizoen 2016-2017 zal Prins Wesley, samen met zijn Adjudant Rick, De Kaieschaiters voorgaan in weer een nieuw Karnavalsseizoen.

Het Prinsenbal was super gezellig en de Kaien bedanken SWS alwaar ze te gast waren in de ‘kleine Leutbunker’. Was het eerst nog een beetje wennen in deze, voor het Prinsenbal, grote zaal, na wat kleine aanpassingen en uiteraard door de opzwepende klanken van Kai’s Feest DJ Jasper werd het een super feest. De nieuwe Vorst Dick presenteerde door middel van het voorlezen van de Proclamatie, Prins Wesley den Eerste. Na het Hotse Hotse Kaieschaiters, vermaakte de Wijkse Theo Mezz de zaal met zijn lekkere feestnummers en het zinderende slot was voor Feest DJ Jasper.

FRIS EN FRUITIG

De Kaien kijken terug op een erg leuk Prinsenbal op een mooie locatie. En de Kaien kijken vooruit naar het nieuwe seizoen. Het Karnaval 2016-2017 gaat de boeken in met het motto: Kaien Karnaval is ‘Fris en Fruitig’. De Kaieschaiters wensen Prins Wesley den Eerste, Adjudant Rick en Vorst Dick een super seizoen toe. En met veel vertrouwen wordt uitgekeken nar de toekomst van het Karnaval in Kaieschaitersstad.

Het is nog even wachten, maar op vrijdag 24 februari begint het grote Karnavalsweekend. Een heel weekend lang feesten in de Leutbunker en natuurlijk op zaterdag 25 februari de grootse Waikse Optog.