Programma

za 22feb2020

Waikse Optog

Waikse Optog

van 12.41 tot 15.30 uur

Wijk bij Duurstede

De Waikse Optog start om 11 over half 1 vanaf de Geerweg in Wijk bij Duurstede. De optog gaat via de Remus, Madelinushof en Zandweg naar de jurywagen. Na de jurywagen, alwaar vanaf 11 over half 1 gezellige muziek is, gaat de stoet verder over de Steenstraat, Jacob van Ruisdaelstraat langs het Ewoud & Elisabeth Gasthuis en via de Hordenweg richting Mariënhoeve.

za 22feb2020

Instuif en prijsuitreiking

Direct na de optog is er de instuif en prijsuitreiking

van 15.30 tot 17.30 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: gratis

Na de geweldige optog met z'n allen nog even lekker hossen en dansen tijdens de instuif op karnavalsmuziek en in spanning afwachten wie dit jaar in de prijzen zijn gevallen!

za 22feb2020

Openingsbal

m.m.v. Barry Badpak en de Double DJ's

van 20.00 tot 01.30 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: € 17,50

Barry Badpak

HALLO, WIJ ZIJN BARRY BADPAK!

In 2011 braken we door met onze hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’ en vanaf dat moment, is datgene wat begon als een grap, uitgegroeid tot de entertainmentact van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de feest-scene en treden we op van studentenvereniging tot huiskamerconcert en van schuurfeest tot bruiloft. We hebben in een uitverkocht Ahoy gestaan en deden samenwerkingen met o.a. Rubberen Henkie, Slechte Grappen XL, Dj Maurice, Marco Kraats en Otto Wunderbar. We zagen de binnenkant van het Glazen Huis en maakten onze eigen musical: Barry Badpak du mjoesikol. We hebben soms ons eigen stage op muziekfestivals en zorgen dat iedereen kan genieten van heerlijke hitjes. 

Anno 2019 hebben we ruim 20 hitjes, allemaal met dezelfde Leidse, feestelijke charme. We maken muziek, we schrijven liedjes en natuurlijk treden we heel veel op. Omdat we op zo veel verschillende plekken hebben gestaan, kunnen we makkelijk schakelen en ons aanpassen (oké, een beetje dan) aan het soort evenement. We krijgen alle voetjes van de vloer, iedereen host en sjanst en het bier zal rijkelijk vloeien. 

 

En de Double DJ's

Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ’s. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang waren zij als feest dj met veel succes actief op vele feesten waarna besloten werd om te starten met een zang-carrière. En met resultaat!

Zij scoorden inmiddels al diverse hits. Wie kent niet de liedjes: “Roeien, zeilen, vissen“, “Zwaai eens even naar mijn vogeltje” en “Ja, die van jou die is te klein“? In het voorjaar van 2010 verschijnt weer een enorme feesthit: “Boven op de Berg“.

Na “De reddingsboot” , “Goeie vrienden” en “VIVA! HET LEVEN IS EEN FEEST!“ komen de heren in 2013 wederom uit met een vrolijk feestelijk nummer

De Double DJ’s hebben inmiddels al zoveel goede, eigen feest-hits gehad waardoor een optreden van dit duo een half uur lang één groot feest der herkenning is.

zo 23feb2020

Kinderkarnaval

m.m.v. One Two Trio

van 10.30 tot 11.45 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: gratis

Gratis toegang voor de kleintjes, 0 tot 10 jaar, en uiteraard ook de ouders en begeleiders zijn van harte welkom.
Ook die hebben uiteraard gratis toegang en zijn van harte welkom.
Een aparte afgezette ruimte voor de kleintjes, voldoende ruimte en een hele leuke show.


ONE TWO TRIO

De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor de kleintjes! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel!
Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als 'Sjoe Sjoe Wa' en 'de Hokie Pokie'.. Maar ook liedjes als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken.
Niet voor niets wordt de One Two Trio kindershow omarmd door kinder t.v programma's als 'De BZT Show' of 'De Schatkist' van Telekids en ook zijn zij al meerdere jaren de ''huisband'' van Sinterklaas tijdens het jaarlijkse 'RTL grote club van Sinterklaasfeest'!
One Two Trio Kindershow heeft tijdens de Sinterklaas en Kerst periode een doldwaze thema show die ieder jaar voor heel veel blijde gezichtjes zorgt!
De One Two Trio Kindershow: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn!

zo 23feb2020

Noppesbal

m.m.v. dj's Wipneus & Pim en Theo Mezz

van 20.00 tot 01.30 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: gratis (verkleed) € 10,00 (niet verkleed)

WIPNEUS EN PIM

Een avond die u niet mag missen en ook nog (als u verkleed bent) gratis entree.

Voor het vierde jaar op rij !

De high-energy show van DJ's Wipneus en Pim, vol herkenbare hits, is sinds jaar en dag een topper op elk feest, festival en evenement. Het vrolijke dj-duo is steeds weer in staat om op slimme, eigentijdse wijze, hun interactieve dj-show te vernieuwen waardoor zowel de eerste generatie fans als de nieuwe generatie fans volop genieten van hun geweldige shows die volledig zijn afgestemd op het publiek.

DJ Pim is de muzikale motor van de twee, op hoog tempo draait hij de aller-leukste hits van de afgelopen decennia, hij stuwt daarmee zijn collega Wipneus tot grote hoogte, vol energie zorgt deze top-entertainer voor maximale (inter)actie, met het publiek als grote winnaar.

Natuurlijk zijn de mannen trots op hun imposante erelijst met inmiddels duizenden shows op alle grote en kleine feesten en festivals in heel het land maar iedereen die ooit een show van DJ's Wipneus en Pim heeft bijgewoond weet dat deze 'crowd-pleasers' 100% zullen geven bij hun volgende show om er , steeds weer, een onvergetelijk feest van te maken.

 

THEO MEZZ

Naast feestzanger staat Theo ook bekend om zijn frietzaak ‘Tiggies Corner’ in Wijk bij Duurstede. In de AD Friettest van 2017 vinden we Tiggies Corner terug op een prachtige 19e plek (van ruim 135 beoordeelden) met het hoge eindciifer: 9. Conclusie: Tiggies Corner is een vertrouwd adres waar het altijd goed toeven is. Hier weten ze waarmee ze bezig zijn en dat proef je. De panelleden van het AD blijven proeven. Een teken dat het prima in orde is.

Horecaman Theo Mezz is als zanger bekend van zijn singles: ‘Lekker in mijn vel’, ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’, ‘Weekend’, ‘Diana’, ‘Don ’t worry be happy’, ‘Vrolijk zijn’ of ‘Wat is zeker’ en zijn laatste single, het toegankelijke ‘Als ik jou niet had gehad’ zijn singles die allen de kenmerkende Mezz-Factor bezitten namelijk; Feest & Gezelligheid Zijn album ´Toen en nu´ via Rood-Hit-Blauw verschenen ligt in de winkels en herbergt volop gezelligheid.

 

 

ma 24feb2020

Senioren Karnaval

Senioren Karnaval

van 14:00 tot 16:00

Leutbunker Marienhoeve

Lekdijk Oost

geheel gratis

Senioren karnaval!

Op maandagmiddag 24 februari 2020 om 14:00 uur organiseert KV de Kaieschaiters een groots Senioren Karnaval. In de grote Leutbunker op Marienhoeve zullen de deuren om 13:00 uur open gaan zodat iedereen op tijd binnen kan zijn.

Deze gezellige middag is bestemd voor alle ouderen in onze gemeente. De entree en de consumpties zijn deze middag volledig gratis.

Tijdens deze middag zullen er diverse artiesten optreden. 

De Leutbunker zal deze middag volledig ingericht zijn voor senioren en er is voldoende zitgelegenheid aanwezig.

Wij zorgen voor voldoende hapjes en drankjes, zorgt u voor een gezellige middag, en komt u leuk verkleed?

ma 24feb2020

Vuige Maandagbal

m.m.v. Frans Bauer en Marco Kraats

van 20.00 tot 01.30 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: € 15,00

Slotbal

Frans Bauer

Frans Bauer wordt in 1973 geboren in Roosendaal. Als klein jongetje wil hij maar een ding: zanger worden. Als hij negen jaar is, brengt hij zelf zijn eerste single uit in een oplage van 500 stuks. Twee jaar later begint hij zanglessen te nemen en treedt hij vervolgens regelmatig op als voorprogramma van bekende artiesten als Koos Alberts. Tot zijn vijftiende brengt Frans elk jaar een single uit in eigen beheer, waar hij persoonlijk mee langs de deuren gaat. Op die manier bouwt hij een trouwe groep fans op. 

De Kaieschaiters zijn er trots op dat het gelukt is om deze grootte artiest in de Leutbunker te krijgen.

Marco Kraats

Partyzanger Marco Kraats tourt al 10 jaar door het land reist om overal een superfeest te bouwen!
Zo stond hij al op Dutch Valley, Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en heeft hij ook al jaren gezongen in de Après Skihut in Rotterdam.

Ook treedt hij veel op in het buitenland (Salou, Lloret de Mar, Mallorca, Gran Canaria, Oostenrijk, Portugal enz).

Door zijn 20 singles is hij ook geen onbekende meer in het uitgaanscircuit: “Mag ik dan bij jou?”, “Ruitenwisser”, “Melken doe je zo” en “Radler is geen Alcohol” draaien de meeste Feest DJ’s standaard in hun set.

Marco is al meerdere malen uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland.

Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie!
Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.
Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die Marco standaard bij ieder optreden weggeeft!

 

Gegarandeerd dat Marco ieder feest binnen 5 minuten los krijgt!

za 21mrt2020

Halfvastenbal

m.m.v. feest dj

van 21:00 tot 01:30

Calypso theater

Markt 4, 3961 BC Wijk bij Duurstede

Entree: gratis