Programma

vr 01mrt2019
Feest DJ Sander

Jeugd Karnavals Disco

m.v.v. feest dj Sander

van 19.30 tot 21.30 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Entree: gratis (verkleed) € 10,00 (niet verkleed)

Rook- en alcoholvrij karnavalsfeest voor de basisschool bovenbouw en brugklassers voortgezet onderwijs.

za 02mrt2019

Waikse Optog

Waikse Optog

van 12.41 tot 15.30 uur

Wijk bij Duurstede

De Waikse Optog start om 11 over half 1 vanaf de Geerweg in Wijk bij Duurstede. De optog gaat via de Remus, Madelinushof en Zandweg naar de jurywagen. Na de jurywagen, alwaar vanaf 11 over half 1 gezellige muziek is, gaat de stoet verder over de Steenstraat, Jacob van Ruisdaelstraat langs het Ewoud & Elisabeth Gasthuis en via de Hordenweg richting Mariënhoeve.

za 02mrt2019

Instuif en prijsuitreiking

Direct na de optog is er de instuif en prijsuitreiking

van 15.30 tot 17.30 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: gratis

Na de geweldige optog met z'n allen nog even lekker hossen en dansen tijdens de instuif op muziek van feest dj Sander en in spanning afwachten wie dit jaar in de prijzen zijn gevallen!

za 02mrt2019

Openingsbal

m.m.v. Helemaal Hollands, Theo Mezz en feest dj Sander

van 20.00 tot 01.30 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: € 17,50

HELEMAAL HOLLANDS

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Carlo & Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I save the day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engels-talige optredens.

Toen Carlo & Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd Helemaal Hollands een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…!

Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.

THEO MEZZ

Naast feestzanger staat Theo ook bekend om zijn frietzaak ‘Tiggies Corner’ in Wijk bij Duurstede. In de AD Friettest van 2017 vinden we Tiggies Corner terug op een prachtige 19e plek (van ruim 135 beoordeelden) met het hoge eindciifer: 9. Conclusie: Tiggies Corner is een vertrouwd adres waar het altijd goed toeven is. Hier weten ze waarmee ze bezig zijn en dat proef je. De panelleden van het AD blijven proeven. Een teken dat het prima in orde is.

Horecaman Theo Mezz is als zanger bekend van zijn singles: ‘Lekker in mijn vel’, ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’, ‘Weekend’, ‘Diana’, ‘Don ’t worry be happy’, ‘Vrolijk zijn’ of ‘Wat is zeker’ en zijn laatste single, het toegankelijke ‘Als ik jou niet had gehad’ zijn singles die allen de kenmerkende Mezz-Factor bezitten namelijk; Feest & Gezelligheid Zijn album ´Toen en nu´ via Rood-Hit-Blauw verschenen ligt in de winkels en herbergt volop gezelligheid.

zo 03mrt2019

Kinderkarnaval

m.m.v. One Two Trio

van 10.30 tot 11.45 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: gratis

Gratis toegang voor de kleintjes, 0 tot 10 jaar, en uiteraard ook de ouders en begeleiders zijn van harte welkom.
Ook die hebben uiteraard gratis toegang en zijn van harte welkom.
Een aparte afgezette ruimte voor de kleintjes, voldoende ruimte en een hele leuke show.


ONE TWO TRIO

De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor de kleintjes! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel!
Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als 'Sjoe Sjoe Wa' en 'de Hokie Pokie'.. Maar ook liedjes als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken.
Niet voor niets wordt de One Two Trio kindershow omarmd door kinder t.v programma's als 'De BZT Show' of 'De Schatkist' van Telekids en ook zijn zij al meerdere jaren de ''huisband'' van Sinterklaas tijdens het jaarlijkse 'RTL grote club van Sinterklaasfeest'!
One Two Trio Kindershow heeft tijdens de Sinterklaas en Kerst periode een doldwaze thema show die ieder jaar voor heel veel blijde gezichtjes zorgt!
De One Two Trio Kindershow: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn!

zo 03mrt2019

Noppesbal

m.m.v. dj's Wipneus & Pim en feest dj Sander

van 20.00 tot 01.30 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: gratis (verkleed) € 10,00 (niet verkleed)

WIPNEUS EN PIM

Een avond die u niet mag missen en ook nog (als u verkleed bent) gratis entree.

De high-energy show van DJ's Wipneus en Pim, vol herkenbare hits, is sinds jaar en dag een topper op elk feest, festival en evenement. Het vrolijke dj-duo is steeds weer in staat om op slimme, eigentijdse wijze, hun interactieve dj-show te vernieuwen waardoor zowel de eerste generatie fans als de nieuwe generatie fans volop genieten van hun geweldige shows die volledig zijn afgestemd op het publiek.

DJ Pim is de muzikale motor van de twee, op hoog tempo draait hij de aller-leukste hits van de afgelopen decennia, hij stuwt daarmee zijn collega Wipneus tot grote hoogte, vol energie zorgt deze top-entertainer voor maximale (inter)actie, met het publiek als grote winnaar.

Natuurlijk zijn de mannen trots op hun imposante erelijst met inmiddels duizenden shows op alle grote en kleine feesten en festivals in heel het land maar iedereen die ooit een show van DJ's Wipneus en Pim heeft bijgewoond weet dat deze 'crowd-pleasers' 100% zullen geven bij hun volgende show om er , steeds weer, een onvergetelijk feest van te maken.

ma 04mrt2019

Senioren Karnaval

Senioren Karnaval

van 14:00 tot 16:00

Leutbunker Marienhoeve

Lekdijk Oost

geheel gratis

 Terug van weg geweest Senioren karnaval!

Op maandagmiddag 4 maart 2019 om 14:00 uur organiseert KV de Kaieschaiters een groots Senioren Karnaval. In de grote Leutbunker op Marienhoeve zullen de deuren om 13:00 uur open gaan zodat iedereen op tijd binnen kan zijn.

Deze gezellige middag is bestemd voor alle ouderen in onze gemeente. De entree en de consumpties zijn deze middag volledig gratis.

Tijdens deze middag zullen er diverse artiesten optreden. Zo zullen o.a. Theo Mezz, Reggie Bruinier & de Schellenbellen op het grote podium verschijnen.

De Leutbunker zal deze middag volledig ingericht zijn voor senioren en er is voldoende zitgelegenheid aanwezig.

Wij zorgen voor voldoende hapjes en drankjes, zorgt u voor een gezellige middag, en komt u leuk verkleed?

ma 04mrt2019

Vuige Maandagbal

m.m.v. Band Zonder Banaan (BZB), Pater Moeskroen en feest dj Sander

van 20.00 tot 01.30 uur

In de Leutbunker op sportpark Mariënhoeve

Lekdijk Oost 15A, 3961 MB Wijk bij Duurstede

Entree: € 15,00

BZB

Wat ooit begon als een eenmalig optreden is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Of dit nu is in een grote feesttent, in een kroeg tijdens de sfeervolle unplugged optredens, in het theater of op een festival. Dit kleurrijke gezelschap maakt er overal een overrompelend, dampend optreden van. Dit hebben ze al bewezen op alle grote festivals zoals Pinkpop, Parkpop, FestyLand, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross.

BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een zaal, tent of festivalweide moeiteloos om in een feestende massa.

Kortom: BZB is een unieke en zeer ervaren band die op onnavolgbare wijze een brug kan slaan naar haar publiek en daarbij geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg gaat om het ultieme doel te bereiken: FEEST!


PATER MOESKROEN

Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud.

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen gaat de groep ook jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Pater Moeskroen is:
Bart Swerts – Lead-zang, Gitaar Vincent van Lent – Blaasinstrumenten, Banjo, Mandoline, zang Martien van Oostrom – Accordeon, Toetsen, zang Rolf Rombouts – Bas, zang Coen Blokx – Drums, percussie, zang